Àmbit Personal i Social

Prenent com a referència el document d’identificació i desplegament de les competències de l’àmbit personal i social, presentem una proposta que pretén orientar el treball a les aules i als centres per tal de facilitar el seu abordatge des d’una perspectiva holística. Considerem que la transversalitat d’aquest àmbit ha d’impregnar tots els aprenentatges que es porten a terme en tots els espais que es desenvolupen i traspassar les parets dels centres.

Es tracta d’una proposta oberta a les necessitats i diversitats dels centres i dels alumnes i, per aquest motiu, l’hem plantejat com una llista de continguts que parteix dels que consten al document normatiu i els ampliem i complementem.

Àmbit Personal i Social, proposta de desplegament


“Àmbit Personal i Social, proposta de desplegament”, 2021, de grup de recerca GRAFF. Coordina: Teresa Pietx. Contribueix (per ordre alfabètic): Carles Anguera, Núria Arumí, Montse Barniol, Ester Bayón, Judith Colomer, Núria Ivern, Mireia Manzano, Dolors Ortega, David Segalés i Oriol Villanueva. Està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *