“COM QUE HI HA TANTA GRIP…”, JOSEP PLA (1918)

En aquest projecte proposem examinar la COVID-19 des de la perspectiva d’un problema socialment rellevant que, més enllà de les greus conseqüències viscudes, representa un punt de partida per a l’anàlisi crítica i la participació activa de l’alumnat. Comparar l’actual pandèmia amb la grip ocorreguda el 1918, és una bona manera de significar el passat per comprendre el present i afrontar el futur. Us presentem els materials que hem elaborat.

Material per l’alumnat – 1r Cicle

Material per l’alumnat – 2n Cicle

Material per al professorat


“COM QUE HI HA TANTA GRIP…”, JOSEP PLA (1918) de Carles Anguera; Montserrat Barniol; Teresa Pietx. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *